Carolins träning

Äntligen MÅNDAG!!

29 oktober, 2012 | Kommentera (0)

För det är väl så ni känner va? Jag dök upp på gymmet 06:50 och är hopplöst sent ute….Möts av pigga medlemmar som redan fixat morgonträningen. Härligt! Morgonträningen blev 45 min crosstrainer. Fördrev tiden med “En löpares funderingar” av Nils Lodin.

Multitasking en måndagmorgon

Kul bok för den som sprungit länge och som minns hur löpningen var för 20 år sedan, eller det hette jogging på den tiden, marknadsfördes under det namnet i alla fall ;-)Det var lite segt i benen nu på morgonen då gårdagen bjöd på dubbla löprundor. Luften är ju helt fantastisk ute nu när det ligger runt nollan och därunder. Brukar springa med musik i öronen men har varit utan det den senaste veckan. Har letat som en tok efter min pyttelilla IPod och misstänker nu starkt att jag dammsugat upp den. I såna lägen är centraldammsugare ingen hit alls…Nu dags att ta mig an dagens PT klienter, fullspäckad måndag så när som på en lucka för egen styrketräning. För att kunna ge energi måste man fylla på med egen- glöm inte det!Ha en toppen måndag!!

Postad: 29 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Klienter, Kondition, Läsning, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)