Carolins träning

Alltid lika spännande…

31 oktober, 2012 | Kommentera (0)

Nytt nummer av Kurera ute och jag tycker det är lika spännande varje gång – vad har jag nu skrivit….! Givetvis är hela tidningen väldigt läsvärd och mina små bidrag utgör bara en liten liten del men det är ändå nåt speciellt att sitta med en snygg tidning och läsa sina egna ord. Deadline för artiklarna ligger ganska långt bak i tiden och jag har mentalt gått vidare till nästa nummer.

Ett riktigt tufft Cirkelpass i trädgården på morgonen. För den som tror att det alltid är lätt att motivera sig till hård träning bara för att man arbetar med att motivera andra så kan jag avslöja att så är det INTE.. Men efter lite uppvärmning och Sean Banan i öronen (Iphone, Ipod ännu inte funnen) så blev det ett riktigt bra pass. Det enda träningspass man ångrar är det som inte blev av och är man ändå igång är det bara till att utnyttja tiden så mycket det bara går. När knäböjshoppen känns väl brutala gäller mantrat “Det SKA göra ont, ÄLSKA mjölksyran” eller “Svett är fett som gråter” funkar också bra.

Tisdagskväll och onsdagskväll är det kostkurs med “Kom i Formarna” alltid lika kul. Det börjar närma sig skolavslutning för onsdagsgruppen. Jösses, snart är det Jul!

Postad: 31 oktober, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Allmänt, Kondition, Läsning, Mentalt, Motivation, Träning | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)