Carolins träning

Stoppa pressarna – jag har bakat!!

3 november, 2012 | Kommentera (6)

Det händer inte ofta men nu har jag fått tre påsar med Orka Surdegs brödmix av Frida, en före detta kollega. Det var så enkelt att till och med jag fixade det 😉  Jag har faktiskt jobbat på ett bageri  och på ett smörgåscafé  i min ungdom. Det tog död på min karriär i köket är jag rädd.

Jag äter nästan aldrig bröd, det kan ju också vara en anledning till att det bakas så sällan. Detta måste jag i alla fall provsmaka. Återkommer med en recension..


Postad: 3 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Kost | Etiketter: , | Kommentera (6)

Det finns 6 kommentarer:

Stoppa pressarna – jag har bakat!!

 1. Katrine skrev den

  Åh jag som trodde att jag fått en till att sätta surdegar men inte då… Fröken Loo får visst masa sig ned till Nässjö o pyssla i ditt kök istället annars får du öppna café på gymmet 😉

 2. Carolin skrev den

  Till Jönköping vännen,det finns ett rum förberett för dig och köket is all yours 😉

 3. Madde skrev den

  Åh gott med surdeg!
  Jag skulle behöva lite inspiration till att träna! Bor ute på landet så har ingen tillgång till gym, plus att jag inte har någon jag kan träna med. Blir lätt att man struntar i att träna då. Har du några bra tips?! 😀

  • Carolins träning skrev den

   Åh, det finns massor du kan göra utan tillgång till gym. Ett enkelt Cirkelpass där du inte behöver mer än egna kroppen som vikt till exempel. Armhävningar, knäböj, utfallskliv,jumping jacks, sit ups, plankan, grodhopp, dips mot en bänk och har du tillgång till ett par hantlar så lägger du till axelpress och bicepscurl, då har du täckt in det mesta. 15-20 repetitioner av alla med 20-30 sekunders vila mellan. Ett varv tar ca 10 min, kör så många varv du orkar 🙂 Med bra musik i öronen och målbilden tydlig så funkar ensam hemmaträning kanon! Lycka till!

 4. Madde skrev den

  Perfekt! Vilken uppvärmning är bäst till cirkelträning? 🙂

  • Carolins träning skrev den

   Hopprep är ett enkelt och effektivt sätt att få upp pulsen är du inomhus och har lågt i tak är det väl kanske bättre att jogga på stället 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)