Carolins träning

November- årets bästa träningsmånad!

5 november, 2012 | Kommentera (2)

Det är nog få som har november som sin absoluta favoritmånad. Det är brutalmörkt, grått, rått, blött och kallt. Sommaren som var är glömd sedan länge och det är fortfarande lååångt till Jul… Är det nån gång vi behöver fysisk aktivitet så är det nu! Träning ger energi och gott humör. Varför inte göra det som är kvar av november- drygt 611 timmar, till årets mesta träningsmånad? Försök få in en liten stund ute i det lilla dagsljus som faktiskt visar sig, en löprunda på lunchen eller en omväg till eller från jobbet. Gillar du inte vädret? Inomhusträning är ett hett tips för den som vill svettas ordentligt oavsett om det är hemma i vardagsrummet eller på gymmet. Armhävningar, knäböj, dips, utfallssteg, jumping jacks och grodhopp funkar lika bra var man än gör dem!

Mota undan latmasken och öppna för möjligheterna till en fantastiskt rolig, energifylld, formtoppande NOVEMBER! Yes- you can!

 

Postad: 5 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Fritid, Hälsa, Kondition, Mentalt, Motivation, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

November- årets bästa träningsmånad!

  1. Kristoffer skrev den

    Mycket bra inlägg. Väldigt intelligent! 😉 Nej men seriöst. Bra blogg. Keep up the good work! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)