Carolins träning

Underkylt regn och tandläkarbesök…

7 november, 2012 | Kommentera (0)

Massiv träningsvärk i rumpa och lår efter gårdagens cirkelpass.. Lyckades få till kombinationerna på övningarna så att burpeesarna var det lättaste inslaget.  Morgonens löprunda kan knappst kallas för löpning och det underkylda regnet som gjorde allt glashalt hjälpte inte precis till. Tandläkarbesök efter det och morgonen var fulländad 😉 Närå, träningsvärk är välkommet och löpning i friska luften är alltid härligt oavsett vilken kilometertid man lyckas komma upp i. Tandläkarbesök är däremot aldrig kul. Måste ta tillbaka lite av det jag tog upp i förra inlägget – träning hjälper inte mot allt, inte mot visdomständer som växer snett. Sorry.. Operation inom kort.

Dagen har dock rättat till sig riktigt bra. Ett tungt styrkepass för egen del (inga ben..) plus att jag fått andra att jobba hårt. Det förgyller alla dagar 🙂 Endorfiner när man som bäst behöver dem!

 

Postad: 7 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Kondition, Styrketräning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)