Carolins träning

Aj aj aj aj….!

13 november, 2012 | Kommentera (3)

Så har det då hänt igen… Bristning i vänster vad. Den rackarns soleusmuskeln ställer till det emellanåt. Jag skrev ju ett inlägg om att jag varit hyffsat förskonad från skador, skulle aldrig ha uttryckt mig på det sättet. Skulle inte ens berört det… Jaja, värre saker kan hända. Nu blir det 3-5 veckor utan löpning- BUÄHÄHÄ!!! Ja, jag vet. Det har blivit kanske lite väl mycket löpning på sistone och jag är helt värdelös på att följa mina egna råd i dylika frågor..Det som började med en helt vanlig löprunda nu på morgonen, avbröts abrupt efter 6km. Det fanns inget annat alternativ än att gå linkande hem. 4 km i svettblöta löparkäder. Kallt! Nu blir jag väl förkyld också… 🙁

Nähä, skärpning och fokus på rätt grejer!

 • jag har en fantastiskt bra spinningcykel en trappa ned. Dags att damma av den och få lite alternativ träning. Ställer jag ut den på garageuppfarten får jag frisk luft också.
 • det finns väldigt mycket mer kropp att träna även med en vad ur funktion. Mer fokus på styrketräningen under några veckor
 • skulle jag bli förkyld på på grund av min iskalla och ofrivilliga promenad är inte heller det hela världen. En förkylning då och då stärker bara immunförsvaret.
 • inga lopp inplanerade. Hellre en skadad vad i november än i maj

Foten i kläm? Jajamän! 🙂

 

Postad: 13 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Mentalt, Skador/besvär | Etiketter: | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Aj aj aj aj….!

 1. jennie skrev den

  jag tror dig. nästan.

  • Carolins träning skrev den

   Du gav mig perspektiv. Jag kan springa om nåra veckor, du kan aldrig yoga mer… Fick inte vältra mig i självömkan speciellt länge. Tack!

 2. jennie skrev den

  alltid lika kul att kunna hjälpa till.

  😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)