Carolins träning

Nya uppdrag på gång

14 november, 2012 | Kommentera (0)

21:25 ringde det i jobbtelefonen igår kväll. Trodde någon låst in sig eller att något gått sönder på gymmet. Det visade sig vara en förfrågan om två kostföreläsningar i januari. 100 personer som behöver ta hand om sig lite bättre. Otippat men välkommet. Att föreläsa för helt okända, blandade åhörare är alltid lika kul och utmanande. Vilken nivå ska man lägga sig på? Vilka frågor kommer upp?

Nästa vecka drar jag igång med träning av ett gäng hockeygrabbar. 14 killar som ska få lite variation i sin träning. Det ska bli såå kul! Måste köpa en riktigt bra visselpipa, kamouflagebyxor har jag redan. Känner att detta kommer passa mig helt perfekt. Jag känner deras ordinarie tränare, en av mina PT klienter, han vill att det ska vara riktigt tufft ungefär så som jag kört med honom. Eftersom han haft ett uppehåll i träningen borde han vara med själv, men då kanske han helt plötsligt har andra önskemål…

Mina underbara Kom i Form kursare tar examen en efter en och (nästan) alla har fått blodad tand. Precis det som är syftet med kursen! Det går bra nu 🙂

Vad gör väl en skadad vad då? NÄJ, inte tänka på den…Fokus! Har haft ett mycket bra styrkepass i dag. Kan knappt lyfta armarna, bara en sån sak 😉

Läste i Aftonbladet om en ny bantningsmetod som Pepsi kommit med. De har tillsatt en fettblockerare ( dextrin) i sin nya Pepsi Special som säljs i Japan med sloganen “Ät skräpmat utan att gå upp i vikt”. Den påverkar dock kroppen på andra sätt fettet stannar inte i kroppen- det vill ut! En tampong i rumpan är visst bästa lösningen. Mitt förslag på slogan ” Ät vad du vill, behåll vikten och lukta bajs” Funkar den tror ni?

 

 

Postad: 14 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Jobb, Klienter, Mentalt, Motivation, Träning, Viktminskning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)