Carolins träning

Ett annorlunda lördagsjobb

17 november, 2012 | Kommentera (0)

Att föreläsa är en av de roligaste delarna av mitt jobb. Denna höst har jag haft förmånen att göra det en hel del, 28 genomförda hittills för att vara exakt. Uppdragsgivarna är företag, kommun, föreningar och i vissa fall i mer privata sammanhang. I dag har jag gjort nåt som jag dock aldrig gjort förut – föreläst på ett 50års kalas. Kost & motion är aktuellt för alla, medelålders män i synnerhet…? Åhörarna lyckades bland annat att fylla hela whiteboardtavlan med goda skäl till att träna vilket de sedan kunde köra som mantra då det hela avslutades med ett cirkelträningspass. Svetten lackade och dom jobbade på riktigt bra. Min uppgift var att se till att deltagarna känner av hela kroppen och inta bara huvudet i morgonbitti 😉 Huvudpersonen i fråga kommer jag att se mer av. Han ska börja träna nu, det har han lovat. Eller…?!

Jag har sagt det förut- världens bästa jobb, det har jag det!

Hela härliga gänget som jag tror är glada att det är över så att partyt kan börja på riktigt…

Postad: 17 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Jobb, Kost, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)