Carolins träning

Komplett hemgym i en liten påse

19 november, 2012 | Kommentera (0)

Att underhålla sina muskler är viktigt, det är sen gammalt. Efter mitt senaste inlägg har kvinnor över 30 hört av sig – “Hjälp mig, jag gillar inte att gymma!”Har du svårt att ta dig till gymmet, inte hittat rätt gym kanske?Svårt att lämna hemmet? Inga problem! Det finns massor av redskap för träning hemma, en del är bra andra är rena skräpet. Min favorit bland dessa redskap är utan tvekan TRX band. Det finns en massa olika märken med samma funktion kostar 700-2000:-. Till TRX banden finns det  en DVD med massor av övningar, plus en bra instruktionsbok. Grymt bra träning för hela kroppen. Både styrka, koordination, balans och flås får arbeta. Jag jobbar mycket med dem med mina PT klienter och jag har ett par hemma för eget bruk. En helt nykläckt klient har precis lämnat anläggningen med lite lagom öm kropp efter att ha fått pröva på dessa… Testa du också!

 

Postad: 19 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Klienter, Kondition, Styrketräning, Tips, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)