Carolins träning

En avslutning och en premiär

20 november, 2012 | Kommentera (0)

Ytterligare en novemberdag till ända. Allt går i rasande fart just nu! I kväll var det sista kurstillfället för grupp nr 2  av höstens Kom i formare. Närmaste veckan är det avslutande mätningar för dessa, alltid lika spännande…! Hoppas verkligen att alla håller i med sina goda vanor nu. Att börja träna, börja förändra sina matvanor gör de flesta allt för många gånger. Det är att fortsätta som är den stora utmaningen.

Det var premiär för Cirkelträning hockeygrabbarna i dag. Att hålla koll på 14 stycken 13-åringar kräver simultankapacitet vill jag lova. De körde på riktigt bra och jag tror bestämt att de blev lite förvånade över hur tufft det är när det blir lite tempo på övningarna. Spänst och explosivitet utvecklas som bäst i den åldern så det blir en hel del hopp för grabbarna. Tror allt att de kommer ha lite träningsvärk i morgon. Hopp av olika slag mina absoluta favoritövningar även för personligt bruk. Jobbigt, enkelt & effektivt. Fick några härliga kommentarer efteråt-

” Va det här det lätta passet? HJÄLP!”

“Nu är det bara 14 pass kvar, tror jag får influensa”

Det bästa var nog i alla fall- “Fatta hur vältränade vi kommer bli nu!!”

Den killen kommer gå långt 😉

I morgon ska jag prata träning med personalen på Hotell Högland som ligger tvärs över gatan från e3. Det är hög tid för dem att bekanta sig med grannen tycker jag. Vad e3 är? e3 Träning & Hälsa, det är där jag tillbringar det mesta av min tid 🙂

 

Postad: 20 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Jobb, Motivation, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)