Carolins träning

Steget före…

30 november, 2012 | Kommentera (0)

Fotojobb idag igen! Inomhus den här gången- tack för det. När det handlar om tryckta tidningar gäller det att ligga steget före. Kurera med tips inför julen har knappt kommit ut förrän det är dags att skriva tips för att komma i form efter helgerna 😉 Nästa nummer blir bättre än någonsin tidigare och så är det alltid – bättre och bättre blir den hela tiden. Underbara Ulrica och hennes väg till toppform kommer att fylla några sidor. Som ni ser ovan fick Daniel på DW Design jobba hårt 🙂

Underbara Ulrica in action

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postad: 30 november, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Jobb, Klienter | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)