Carolins träning

Icebug-premiär

2 december, 2012 | Kommentera (0)

Vilken helt fantastik vinterdag! -9,6 grader, vitt överallt, Vättern rök och plogade vägar. Jag var helt enkelt tvungen ge mig ut på en löprunda. Första rundan på nästan tre veckor och vaden känns helt fräsch. YES! Premiärsprang i  mina Icebug och de får högsta betyg- lätta och med ett supergrepp. Springer helt obehindrat på isiga gator numera 🙂

Jag älskar att springa när det är kallt så länge det inte blåser alltför mycket. Lager på lager,  Weledas Calendula Wind and Weather Cream i ansiktet och bra skor på fötterna så är man rustad för Kung Bore 😉

Resten av dagen har tillbringats på gymmet. Egen träning och andras träning, som mina söndagar brukar vara.

Postad: 2 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Kondition, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)