Carolins träning

Seg men stark

3 december, 2012 | Kommentera (0)

Det är inte alla dagar man hoppar upp ur sängen och ropar – Äntligen! Idag var en sån morgon…. Riktigt seg och första tanken var att jag har inte sovmorgon förrän nästa lördag. Det tog så pass lång tid att piggna till att jag inte hann med längre spinningpass än 30min. Väl på cykeln fanns det mer tryck i kroppen än jag vågat hoppas på. Bästa cykelpasset på länge! Detta trots massiv träningsvärk i baksida lår efter min lilla löprunda igår. Häftigt det är med träningsvärk- under de senaste veckorna har jag tillbringat ett antal timmar på spinningcykeln, crosstrainern, trappmskinen och kört massor av cirkelpass med hur många utfallshopp, knäböjshopp och sidoutfall som helst och ändå- lite lugn jogg och det känns….rejält! Vila är överskattat- variation är grejen 🙂

Styrkepasset började med samma sega känsla men det visade sig att jag var starkare än vanligt. Seg men stark alltså 🙂 I bland är det bäst att inte känna efter för mycket utan helt enkelt köra enligt plan, man orkar mer än vad man anar. Givetvis behövs vilan också men för den som har lätt för att låta latmasken krypa nära kan det vara ett tips- Tänk inte efter, känn inte efter – Kör på! Ett tips om man vill få fortsatta resultat…

Postad: 3 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Kondition, Mentalt, Motivation, Styrketräning, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)