Carolins träning

Gammal är äldst…

4 december, 2012 | Kommentera (1)

HA! Där fick dom! Idag fick jag Team 99, hockeygrabbarna, riktigt trötta. Det krävs mycket röststyrka och vidvinkelseende för att hålla tempot uppe på allihopa. Istället för att köra cirkelträning med olika stationer fick de helt enkelt göra efter mig. Burpees, knäböjshopp, utfallshopp, vanliga knäböj, armhävningar, tre olika dynamiska plankor plus lite annat smått och gott. De fick slita hårt för att hänga med tanten 😉

Jag arbetar mest med Personlig Träning med enskilda (vuxna) klienter, a walk in the park i jämförelse… Har jag sagt det förresten? Att jag har världens bästa jobb, alltså? Idag med..

Knäböjshopp måste för övrigt vara en av världen bästa och jobbigaste övningar. Jag ääälskar dem 🙂

Postad: 4 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Högintensiv, Jobb, Kondition, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Gammal är äldst…

  1. jennie skrev den

    G. I. Jane kan slänga sig i väggen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)