Carolins träning

Matlådemobbing…

6 december, 2012 | Kommentera (0)

En kille som gick Kom i Form kursen nu under hösten tog upp en ganska intressant sak idag- Matlådemobbing… Nytt för honom, för mig nåt jag levt med i hela mitt vuxna liv. Killen har gjort en hel del förändringar när det gäller både kost- och träningsvanor, något som omgivningen reagerar på, på lite olika sätt… “Men VAD är det du äter?!? Usch!” När han äter kesella med bär och nötter istället för prickigkorvmacka. Eller en kycklingsallad istället för Billys PanPizza och Cola. Det rynkas på näsan åt hans sunda val. Varför? Killen är piggare, friskare, snyggare än någonsin men måste ändå argumentera för vad han väljer att äta. Snärtar det till i deras eget dåliga samvete? Eller kräver de bara lite mer tid att förstå att det finns ett samband mellan hur man mår och hur man äter….

 

Postad: 6 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Viktminskning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)