Carolins träning

Alla vill väl ha klappar?

11 december, 2012 | Kommentera (2)

Nu börjar en lite lugnare period för mig. Runt jul och mitt i sommaren blir det lite kortade arbetsdagar och kanske till och med lite ledigt, annars är det högsäsong året runt 😉

Det är som sagt lite lugnare på gymmet så här  knappt 13 dagar före Julafton. Efter Jul & Nyår kommer det dock vara betydligt mer  fart på folk. Det är likadan varje år. Lite märkligt är det allt…

Nu när det för de allra flesta slinker ner mer av både sötsaker, fetare mat och glögg på alla glöggmingel och så mååste man ju provsmaka på knäck, ischoklad, lussebullar och pepparkakor som bakas.. Det blir en hel del extra energi som inte förbrukas.

För stressigt? Träning är stressreducerande  så den ursäkten håller inte. För trött? Sorry, håller inte det heller- Träning GER energi. Dessutom smakar allt mycket bättre efter ett träningspass…eller hur?

Det är alltid trist när extraenergin lagras kring midjan istället för att förbrukas, eller hur? Förvånansvärt många tar dock beslutet att börja träna redan nu eller åtminstone skaffa sig träningskortet eller bokar PT pass – Bra tänkt! Då förhalas inte beslutet onödigt länge. Det finns ett liv efter jul, det vet ni va? Ge dig själv en riktigt bra Julklapp- egentid, styrka, god kondition och massor av energi, TRÄNING alltså 🙂

Vill även tipsa om Adventskalendern här på kurera.se

http://kurera.se/kureras-adventskalender

Möjlighet till att få en extra julklapp varje dag ända fram till Julafton. Lyckas du inte där har Soma Nordic en alldeles egen julkalender.

http://www.somanordic.se/julkalender/

Postad: 11 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Jobb, Klienter, Kost, Okategoriserade, Träning | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Alla vill väl ha klappar?

  1. Kristoffer (matlådemobbad :P) skrev den

    Bra bloggat. Din blogg är den enda jag läser varje dag 😀 keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)