Carolins träning

Makalösa Mia

12 december, 2012 | Kommentera (0)

Makalösa Mia efter första PT passet

121212 idag är det många som tar livsavgörande beslut. De gifter sig, friar och andra börjar träna med Personlig Tränare. Makalösa Mia min rykande färska PT klient hade sitt premiärpass idag. Maklösa Mia kallas så för att hon är just makalös alternativt mäktig. För ett år sen började hon träna och hon har fått makalösa, mäktiga resultat. Hon är glad för resultaten men ännu inte nöjd. Med fem barn i hushållet ,varav två småttingar, har hon väl alla skäl till kunna säga “Jag hinner inte träna” men Makalösa Mia tänker inte så. Med planering, en makalös vilja och ett tydligt mål så funkar det även för henne. Det ska bli sååå kul att följa hennes fortsatta framsteg. 🙂

Postad: 12 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: envishet, Jobb, Klienter, Mentalt, Motivation, Tips, Träning, Viktminskning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)