Carolins träning

Idiotförklarad eller bara väldigt god service…?

15 december, 2012 | Kommentera (0)

Herr Protes körde ju ner en refug för ett tag sen och det satte rätt tydliga spår även på bilen. Nu gick bilen att laga men den måste ändå bytas…Alltså jag förstår helt och hållet tanken, jag gör på samma sätt, köper hellre nytt än lagar. I mitt fall brukar det i och för sig mest handla om kläder och lite mindre kostsamma prylar…

Snöoväder i dag och dags att hämta nya bilen. Eftersom jag i vanlig ordning inte var med vid själva köpet (har mer stories i detta ämne…) fick jag i alla fall det hedersamma uppdraget att köra de 9 milen hem. Det mycket talföre bilförsäljaren visade i mycket grundligt (gäääääsp) alla finesser och detaljer och när vi till sist kommer till växelspaken frågar han ” Är du bekant med en automatisk växellåda?” ” Jajamän” svarar jag klart och tydligt, ändå fortsätter karln med att förklara hur jag ska placera fötterna och hur jag ska använda nämnda fötter på pedalerna när jag då kör en automatväxlad bil, något jag gjort större delen av mitt bilkörande liv. “Du, jag må vara kvinna med blonda hårtoppar men jag är inte helt dum i huvudet” sa jag till sist. Han fattade vinken men var ändå tvungen att fråga tre gånger om han verkligen inte skulle köra ut bilen ur bilhallen åt mig. Den stod placerad en meter från porten… Jag kanske missförstod hans önskan om att ge bästa tänkbara service eller så trodde han verkligen att jag va just dum i huvudet.

Igår fick jag för övrigt äntligen tummen ur att köpa ny Ipod. Jag dammsög ju upp förra och har haft svårt att motivera mig till att gräva fram den  ur behållaren (centraldammsugare..)Men det skulle jag inte har gjort. Det blev ett himla liv! “Så där kan man väl inte göra veckan innan Jul!! Paketgubben kommer snart!” Tomten heter så i vårt hem. Öppet köp är ett mycket praktiskt påfund.

Tränat nåt då? Jajamänn- stenhårt cirkelpass i vardagsrummet i morse. Makalöst vad man kan ta ut sig med bara nån kvadratmeter golvyta som redskap 🙂

 

ps. för den som missat det- Herr Protes är mannen är mitt liv sen drygt 12 år tillbaka..

Postad: 15 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Familj och vänner, Fritid, Okategoriserade, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)