Carolins träning

9 miljoner invånare….

16 december, 2012 | Kommentera (1)

….och 9 miljoner Aladdin/Paradis askar säljs i Sverige bara under julhandeln. Fatta hur många timmar på crosstrainern det blir för att hamna på +/- 0 !! Då känns det väl skönt att se Coca Colas reklam där det framställs som ett nästintill nyttigt alternativ “helt fri från onödiga tillsatser” ….eller hur va det nu…??

Det viktigaste är inte vad man äter mellan Jul & Nyår utan mellan Nyår & Jul men tänk till- hur gott är det egentligen? 4 sekunders njutning i munnen, några timmar i magen och om du har tur- fram till Påsk runt midjan.

Ät gott, absolut! Men välj det du tycker är godast och ta lagom mycket av det. Det är ju så mycket roligare att vara I form stället för UR form, eller hur? 😉

 

Postad: 16 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fakta, Hälsa, Kost, Okategoriserade | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

9 miljoner invånare….

  1. Katrine skrev den

    Klockrent som vanligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)