Carolins träning

Grymma Grabbar+Bästa Birgitta= TipTopTisdag!

18 december, 2012 | Kommentera (0)

Har haft en riktig lyxdag idag. Lite halvledig med både frisör besök och massage. Carina, min massör, är precis som jag övertygad om att ont ska med ont fördrivas. Skulle ljuga om jag sa att en timme hos henne är en njutning, men det gör gott efteråt 🙂

En av mina färskare PT klienter, Bästa Birgitta, körde sitt nionde pass med mig idag och WOW vilka framsteg hon har gjort på denna korta tid! Så häftigt!

Team 99 stod på tur efter det- GRYMMA GRABBAR! De kör stenhårt och dom har fått in tekniken så bra. Är riktigt stolt över dom! Tänk när jag sitter där i TV soffan och kollar på NHL match och pekar på spelarna och säger- “Åh, jag minns när jag körde cirkelfys med dom när det bara var 13 år”

Världen bästa jobb även idag- det har jag!

Egen träning? Hat trick- Spinning, styrkträning och cirkelfys….det gäller att ha ett försprång innan det är dags för Julmys 😉

Postad: 18 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Högintensiv, Jobb, Klienter, Styrketräning, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)