Carolins träning

Utmaningen….

18 december, 2012 | Kommentera (0)

Är det fullt fokus på julklappar, julmat och all annan förberedelse inför helgerna som stundar? Inte så mycket tid till träning? Lugn….Allt har sin tid och det behöver inte ta så mycket (tid alltså). Släng ett öga på denna lilla blogg under julhelgen så kommer du få snabba, enkla tips på hur du enkelt kan fixa träningen även under julhelgen. Ett bra sätt att gör av med lite extra av den extra energi du eventuellt petat i dig, ett bra sätt att få lite egentid utan släkten tätt inpå…Lite Julfys mitt i allt Julmys 😉 Om tekniken och min kameraman är samarbetsvillig vill säga 😉 Håll tummarna för det!

I ett nafs så är helgerna över och 2013 är ett faktum och då drar “Utmaningen” igång! 60 minuters fysisk aktivitet varje dag under perioden 14/1-13/2. Denna fysiska aktivitet väljer du helt själv efter egen förmåga och möjlighet- 20 minuters rask promenad på morgonen som följs av ett  40 min styrke- eller spinningpass på kvällen- du väljer själv! Dessutom kommer jag tipsa om “Dagens Övning”- enkel och effektiv övning som kan göras vart du än befinner dig, MEN den ska göras. Du som deltagare rapporterar din ditt resultat dagligen på Kureras Facebooksida. Alla är vinnare men någon kommer vinna nåt alldeles extra när utmaningen är avklarad. Mer info kommer när det börjar närma sig…

Postad: 18 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Hälsa, Kondition, Planering, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)