Carolins träning

En ny epok?

21 december, 2012 | Kommentera (0)

Hm, ja jordens undergång blev det ju inte i alla fall. Vintersolståndet är det och det betyder att nu kan det bara bli ljusare 🙂 Känner ni medvinden? Känner ni hur det nu bara finns en massa möjligheter? Eller är det fortfarande bara julstress? Förhoppningsvis inte.

Här hemma skippar vi julstressen och har de senaste åren tillbringat julen på varmare breddgrader. En vecka med sol, bad, god mat (som andra lagar) och givetvis- Träning 😉 Och jag lovar, Tomten finns där också!

Batterierna laddas perfekt inför den sedvanliga januaripaniken då ALLA ska börja sina nya liv. För er som redan är igång eller vill börja redan under julhelgen så kommer jag, som jag tidigare skrivit, tipsa om enkla, effektiva övningar som lätt kan göras mellan julbord och julklappsutdelning. Läs bloggen alltså 🙂

Packa, somna tidigt och njuta av tanken på lite ledigt det är min plan för kvällen.

Är även makalöst stolt över utnämningen som Krösaprofil i tidningen Lingonet som nu finns på ett tåg nära dig (om du befinner dig i Småland)

Postad: 21 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Återhämtning, Fritid, Tips, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)