Carolins träning

Dan för dan= Utfallshopp

23 december, 2012 | Kommentera (0)

Hallå där! Fullt upp eller är allt klart inför Dagen D? Julen är ju alldeles fantastisk- ledigt med familjen, god mat, julklappar och annat mys. Det där är ju självklart eller hur? Lägg till lite Julfys till traditionen så kommer denna storhelg bli ännu lite större 🙂 Ta 5 minuter för dig själv och förbered dig inför Tomtens ankomst. Övningen för dagen är utfallshopp- enkel och grym för rumpa, lår och flåset! Funkar det inte med hopp? Kör utfallssteg i stället men gör då lite fler. Nu KÖÖÖÖR VI!!

20121225-070703.jpg

20121225-070714.jpg

20121225-070726.jpg

Postad: 23 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Kondition, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)