Carolins träning

Träna, äta, somna i solen…

27 december, 2012 | Kommentera (4)

Träna, äta, somna i solen, träna, äta, somna i solen, träna, äta, somna i sängen… Ja, så ser dagarna ut här. Fantastiska löprundor med helt galna backar, ett helt okej gym, cirkelträning på terassen och flåspromenader på kvällskvisten. Helt underbar mat och strålande sol varenda dag- kunde inte ha det bättre 🙂
Fick frågan av min faster- “Tar du aldrig semester från träningen?” Finns inte på kartan! Jag tränar för att jag älskar att träna och mår som allra bäst när jag får göra det- skulle jag skippa det på semestern?! Aldrig! Nu finns tiden, kraften och möjligheterna mer än nånsin. Hur mycket godare blir inte maten och hur mycket skönare blir inte tuppluren efter ett träningspass…? Tror nog att det blir en ungefär lika ansträngande dag i morgon också 😉

20121227-191303.jpg

20121227-191325.jpg

Postad: 27 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Okategoriserade | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Träna, äta, somna i solen…

 1. Malin skrev den

  Semester ÄR ju att få träna. Träna så mkt man vill när man vill 🙂 och inte stressa med träningen efter jobb, mellan matlagning å läxläsning å före disk å tvätt. DET är semester. Få träna hela dan utan att bry sig om “måsten” /Malin

 2. Carolin skrev den

  Håller med dej Malin! Hur många mil blire imon?

 3. Malin skrev den

  Tänkte mig en två-milsrunda 🙂 plus 3 km som är “transportsträcka”.

 4. Malin skrev den

  Är dock grymt avis på värmen hos er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)