Carolins träning

Ojojoj vad en vecka går fort!

30 december, 2012 | Kommentera (0)

Jahopp, då va man hemma igen. Tiden går fort när man har roligt 🙂 En lite märklig känsla infann sig innan avfärd- helt nöjd med en vecka av träning, god mat, sol och vila men samtidigt inte helt redo för att åka hem till vinterväder igen. Den känslan försvann dock snabbt eller rättare- hann inte känna efter… Fullbokad söndag på gymmet, tyvärr fick jag två återbud- ett slitet hockeylag som behövde vila, de har späckat schema just nu så det var helt rätt beslut. En PT klient som helt glömt bort mig och sippade på champagne när jag ringde, tillhör väl inte direkt vanligheterna. Hon kommer bli påmind om detta under lååååång tid framöver kan jag lova.
Hyper Helena kan man dock lita på i alla lägen och hon fick slita för alla övriga idag. Det fixar hon galant! Dessutom fick JAG en blomma som tack för allt hennes slit under året som gott. STORT TACK för den. Världens bästa jobb är mitt i dag med 😉

20121230-200223.jpg

Postad: 30 december, 2012 Av: Carolins träning Kategori: Fritid, Klienter, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)