Carolins träning

Full fart!

8 januari, 2013 | Kommentera (0)

Dagen har varit helt fullbokad med PT pass men både nya och “gamla” klienter. Full fart! Dagens absolut bästa kommentar stod en lyckligt leende, Bästa Birgitta för- “Jag har aldrig i hela mitt liv tagit ut mig på det här sättet, utom när jag födde barn… Och jag tycker det är JÄTTEKUL!”  Jättekul tycker jag också. Bästa jobbet? Är mitt 🙂

Att senaste numret av pappersKurera damp ner i lådan häromdagen är också jättekul!

Temat, inte helt otippat – Fixa formen. Mitt favorit tema och extra mycket favorit blir det när Underbara Ulrica pryder två uppslag 🙂 Läs om hur hon fixade formen och hur hon lyckas behålla den. Det är ju det som är grejen- ingen quick fix som håller ett halvår utan ett sätt att smart sätt att leva.

På tal om SMART- såg ni TV4:s Nyhetsmorgon? Doktorn Sandström (heter han så?) pratade som vikten av att ha en SMART målsättning.

Charlotte Perrelli tipsar om samma sak i nya Kurera- vi är många på den bollen just nu vilket inte är så konstigt. Det är ett välkänt verktyg inom coaching. Repetition är kunskapens moder brukar man säga.. bild-43

Postad: 8 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Jobb, Klienter, Kondition, Kost, Motivation, Personlig Träning, Träning, TV, Viktminskning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)