Carolins träning

Ni har väl inte missat “Carolins Utmaning”?

9 januari, 2013 | Kommentera (11)

Nu ÄR det januari 2013 och hur mår du? Är du i ditt livs form? Inte? Då är det hög tid att ta tag i det. Att vara i sitt livs form kan man vara hela livet oavsett ålder. Att vara sitt bästa jag är något som är värt att unna sig.

Under perioden 14 januari till 13 februari drar Carolins Utmaning igång- 60 minuter fysisk aktivitet om dagen. Det är helt okej att dela upp tiden- 20 minuters rask promenad på morgonen och en löprunda på kvällen eller vad det är för typ av träning som passar just dig.

Varje dag kommer jag med Dagens utmaning- en övning som kan göras var som helst och när som helst under dagen MEN den ska göras! Följ utmaningen på Kureras Facebooksida och rapportera när du lyckats med utmaningen varje dag. Alla deltagare är vinnare men en av er kommer att belönas lite extra…

Är du redo att anta utmaningen?

 

ps. Ta utmaningen för vad den är- du kommer inte nå Nirvana men du får  hjälp att få ändan ur vagnen och kanske lär du dig en och annan övning som du inte testat förut 😉

Postad: 9 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Motivation, Träning | Etiketter: | Kommentera (11)

Det finns 11 kommentarer:

Ni har väl inte missat “Carolins Utmaning”?

 1. Annelie Fagerlund skrev den

  självklart tar jag utmaningen !!

 2. Eleonor skrev den

  Jo men självklart, detta lär jag ju haka på:) Spännande!

 3. Karin skrev den

  Jag ska i alla fall göra ett mycket allvarligt försök.

  • Carolins träning skrev den

   Heja Karin! Kul att du är med, kom ihåg att om misslyckas en dag är det inte hela världen. Ge inte upp bara! Se det som en utmaning att öka just din fysiska aktivitet. Lycka till!!

 4. Sonja Johansson skrev den

  Så där Caroline…Nu är det gjort. 10 armhävningar med magplask o vila mellan varje, så fick det bli på knäna och då 30 ggr med paus emellan. Inte så dåligt för en gammal tant, och det kändes fuskigt att stå på knäna men det blev tungt efter några gånger. Blir till att träna på detta nu!

  • Carolins träning skrev den

   Heja Sonja! Gå in och gilla Kurera på facebook och skriv en kommentar där så hamnar den bland övrigas. I morgon blir det nya utmaningar 🙂

 5. Christina skrev den

  Visst vill jag vara med! Är taggad till tusen!!!!

  • Carolins träning skrev den

   Härligt Christina! Gå in på Kureras facebooksida och lägg upp dina dagliga resultat och läs alla andras 🙂

 6. Carolins träning skrev den

  Ojojoj, tiden går…och tur är väl det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)