Carolins träning

I morgon går startskottet!

13 januari, 2013 | Kommentera (2)

Är ni laddade? I morgon startar äntligen UTMANINGEN 😀

För den som vill ha lite extra hjälp att hålla ångan uppe har jag satt ihop en lista med bra träningsmusik. Tacka redaktör Malin för att listan innehåller fler låtar från denna sida av milleniumskiftet, än Sean Banan 😉

http://open.spotify.com/user/kurera/playlist/1gNimFmBRWbgQWkgjMFwzc

Jag står i startblocken, gör ni?

IMG_9344

Postad: 13 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Motivation, Träning, träningsmusik | Etiketter: | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

I morgon går startskottet!

  1. cecilia skrev den

    fick tidningen Kurera idag när jag var inne i min hälso butik hon som jobbar där berättade om denna utmaning , är det försent att hoppa på ? behöver motivationen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)