Carolins träning

Dagens Övning- Plankan…..!

16 januari, 2013 | Kommentera (1)

Tredje dagen av utmaningen och jag är imponerad- rackarns vad kvicka en del är med att rapportera vad ni åstadkommit på Kureras facebooksida. Fortsätt med det! Då har ni chansen att vinna nåt extra vid målgång…Plus- det blir en extra kick för alla som läser. Inget fjantigt Jantetänk här. Ni SKA tro att ni är nåt, nåt alldeles extra!

Dagens övning är precis som ni redan läst…

Plankan-en basövning för stabil bål. Jag erkänner, det är inte världens roligaste övning men den är ett måste i en utmaning som den här.

Stå på tå med armbågarna i marken. Axel-höft-knä-häl i linje. Tippa bäckenet bakåt för att undvika svank, knip med skinkorna eller som nån sa- kläm svansen. Håll ut så länge det går, 1 minut är godkänt 😉 Tre plankor ska utföras under dagen för att utmaningen ska anses avklarad. Plankan kommer tillbaka de närmaste veckorna men då i lite mer underhållande form men som med allt annat måste man lära sig grunden först… Idag är det pannben som gäller- Håll uuuuut!!

kickoff 056

Postad: 16 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, envishet, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Dagens Övning- Plankan…..!

  1. Sonja Johansson skrev den

    Icke godkänd…1/2 minut. Blir till att träna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)