Carolins träning

Ostbågar på ett lite annorlunda sätt…

23 januari, 2013 | Kommentera (0)

Dagens Övning- Ryggresningar på golv.

En övning som är jobbigare än man kan tro, ryggen, skuldrorna och sätet får jobba. Ligg på mage, raklång på golvet med händerna framför kroppen. Lyft armarna, bröstet och låren, “ostbågeform” på kroppen. Böj armarna och dra dem bakåt, skulderbladen ska nypas ihop i ryggen. Slappna av en litenliten stund och gör om och om och om igen. Lite som torrsimmande ostbågar alltså 🙂

Hur många? Som vanligt så många som möjligt, 3 set.

Såg ni på Nyhetsmorgon i går? Där togs det upp om “skrytet” om ett hälsosamt liv på sociala medier. Det finns de som känner sig kränkta över andras sunda vanor… !

Man väljer alltid sin egen respons- Kränkt eller sporrad? Ja, det är ett personligt val.

Fortsätt för tusan med att kommentera på Kureras Facebooksida era prestationer för dagen. Klapp på axeln för sunda val, det är inget man ska dölja!!

bild-56

bild-57

Postad: 23 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)