Carolins träning

Magmåndag!

28 januari, 2013 | Kommentera (2)

God morgon! Hur känns det i låren? Dagens övning är lugnare för benen med desto tuffare för magen.
Planka med benlyft

Ytterligare en plankmodell, bålstabilitet är viktigt och variation är är nyckeln till framgång. Inta plankposition-Stå på tå med armbågarna i marken. Axel-höft-knä-häl i linje. Tippa bäckenet bakåt för att undvika svank. Knip med skinkorna. Dra vartannat ben till samma sidas arm utan att ben eller fot nuddar marken. Så många gånger som ni orkar, 3 set. Håll ut och njuuuuut!!
Kommentera på Kureras Facebooksida hur dagens utmaning går. Lycka till!!

kickoff 059

Postad: 28 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Magmåndag!

  1. Annika Johansson skrev den

    JAG HAR GJORT DET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)