Carolins träning

Redan halvvägs!

29 januari, 2013 | Kommentera (0)

Nu är vi precis på mitten av utmaningen- Dag 16 av 31!

Utmaningens syfte är att, beroende på “startstatus”, få ändan ur vagnen och börja aktivera sig, att öka takten för den som redan är i gång men som vill höja ribban något, att få lite tips på hur enkelt det faktiskt kan vara att träna, när som helst, var som helst och helt utan redskap.

Är det trots allt svårt med motivationen?

Fundera då på vilka fördelar ett mer aktivt liv kan ge dig? Piggare, starkare, lättare? Skriv ner ALLA fördelar du kan komma på.

Fundera sen på vilka fördelar du har av att sitta kvar i soffan och fortsätta med ett inaktivt liv…. Skriv upp och välj sedan själv vilket alternativ som passar dig bäst. Det bara DU, ingen annan som bestämmer vilka val DU gör. Det är också DU som får leva med resultatet 😉

Dags för övningen för dagen!

Armhävningar är som ni förstått, en av mina favoritövningar som kan varieras i det oändliga. Övning för dagen-

Armhävningar med diagonala handförflyttningar, mitt egna hittepånamn på en kalasbra övning 🙂

Håller du fötterna brett isär blir det lättare, vill du göra det ännu lättare ställer du dig på knäna. Det ska vara en rak linje mellan axel- höft-knä, inget putande med rumpan och ingen svankande rygg. Placera händerna med ca 30 cm avstånd, en hand vid bröstet, den andra framför huvudet. Gå ner tills ni har 90 graders vinkel i armbågen, pressa upp och byt handposition. Förstår ni hur jag menar? Titta på bilderna så kanske det klarnar   😉

Obs! Kommentera på Kureras facebooksida under dagen…

bild-68bild-71

Postad: 29 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Motivation, Okategoriserade, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)