Carolins träning

Dagens övning- Grodhopp!

30 januari, 2013 | Kommentera (0)

GGGoooomorron!! Dagens övning är GGGGrodhopp –

Här kan vi snacka om en övning som är mycket tuffare än den ser ut, för inte ser man tuff ut  när man hoppar som en groda. Mjölksyra, flås och hela kroppen är med, ett bra sätt att värma upp kroppen på en kall januaridag alltså 🙂

Sitt ner som en groda, med rumpan så nära golvet som det går, brett isär med fötterna. Hoppa upp och klapp händerna över huvudet (känns handklappet för löjligt så skippa det) Så många ni orkar, 3 set. UPP och HOPPA!!!!

Den dryge fotografen lär inte få fler jobb efter detta kan jag säga… Bifoga gärna bilder på era egna grodhopp på Kureras facebooksida 🙂

bild-53

bild-54

 

Postad: 30 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)