Carolins träning

Magträning Fondastyle

31 januari, 2013 | Kommentera (2)

På med benvärmarna, här kommer en riktig klassiker! Idag blir det inte lika mycket flås, inget hoppande upp och ner, inga brännande lår men brännande magmuskler kommer ni inte undan 🙂

Armbåge till knä

Sitt på golvet på den bakre delen av baken, rotera överkroppen långsamt och kontrollerat så att höger armbåge når utsidan på vänster knä. Rotera till andra sidan och gör om och om och om igen. Så många gånger som ni orkar, 3 set.

ps. Tack Micha för hjälp med bilderna

Vi hörs på facebook under dagen 🙂

bild-69

bild-70

Postad: 31 januari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Magträning Fondastyle

 1. Linda Lampenius skrev den

  Kul att du skriver “Fondastyle”. Väcker minnen… Jag körde Jane Fondas gympaprogram dagligen 1984-1985. Tyvärr blev jag då också ortorektiker på köpet. Utöver Fondas program, sprang eller cyklade jag dagligen 1-2 timmar. Sjukt!
  Tack förresten för en trevlig blogg!
  Linda

  • Carolins träning skrev den

   Tack detsamma kära kollega! Lagom är som alltid bäst och det var inte precis min mening att “sjuka” minnen. Det hade räckt gott med bara Fonda gympan i ditt fall. Det är lätt att det går överstyr i den åldern, det positiva med såna erfarenheter är att man kan hjälpa andra på ett sätt man aldrig kunnat göra annars. Precis som du gör. Go Girl! Grattis till den lilla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)