Carolins träning

Armstark måndag!

4 februari, 2013 | Kommentera (0)

Måndag, ny vecka nya möjligheter och bara 1,5 vecka kvar av utmaningen. Idag är det dags för ytterligare en variant av armhävningar. Vad tror ni om en utmaning med BARA olika armhävarövningar? Ställer ni upp på det? Skojar bara men håll med om att det finns många varianter att jobba på.

I dagens variant får gäddan jobba hårt. Tricepsmuskeln alltså 😉

Armhävningar med smalt grepp

Håller du fötterna brett isär blir det lättare, vill du göra det ännu lättare ställer du dig på knäna. Det ska vara en rak linje mellan axel- höft-knä, inget putande med rumpan och ingen svankande rygg. Placera händerna tätt intill kroppen med fingrarna pekande framåt, i höjd med bröstet. Sänk dig ner tills du har 90 graders vinkel i armbågen och pressa upp igen. Glöm för allt i världen inte att spänna magen ordentligt! Det är helt omöjligt att behålla kroppen rak och stabil utan stöd i bålen. Så många du orkar, 3set.

Kära utmanare, med risk för att vara tjatig- kommentera på Kureras facebooksida era resultat för dagen 😉

På bilderna idag hade jag först belysningsproblem och sen fick jag sällskap. Anders heter han och är ganska snäll egentligen.

bild-85

bild-86

 

 

 

Postad: 4 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)