Carolins träning

Puls, smidighet och explosivitet- Tokbra tisdag!

5 februari, 2013 | Kommentera (0)

För många är tisdagen veckans tuffaste dag. Är det så för dig? Är du extra grinig på tisdagar? Iså fall är dagens övning helt perfekt!

Knäböj med kick

Jag kallar den här övningen för svärmorsknäböj ibland. Det krävs nämligen lite aggressivitet för att  få till rätta knicken på kicken. Det här handlar ju absolut inte om min svärmor….    😉

Nu till knäböjen-

Ställ dig med fötterna något mer än axelbrett isär. Spänd i magen, rak i ryggen, böj dig ner tills lårbenet är parallellt med golvet, res dig upp och kicka till med ena foten. Så rappt och kraftfullt du kan. Ner i knäböj igen och gör om med nästa ben. Högt tempo och explosiv rörelse i kicken. Puls, smidighet och explosivitet i en härlig kombination 🙂 Så många ni bara orkar, 3 set.

Obs!! Kommentera på Kureras facebooksida när ni är klara med dagens utmaning!

bild-96bild-93bild-96

bild-94

 

Postad: 5 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)