Carolins träning

Tre dagar kvar….

11 februari, 2013 | Kommentera (2)

Hoppsan! Då var det måndag igen. Veckans bästa träningsdag om man ska se till besöksstatistiken på landets alla gym 🙂 Ett träningspass är helt klart en bra start på veckan. Finns det ingen möjlighet att ta sig till gymmet kan man göra så mycket på egen hand. Ni som följt utmaningen har samlat på er 28 olika övningar hittills, som alla kan göras precis var som helst. Använd dem! Kombinera övningarna och ni har kört igenom hela kroppen på ett vansinnigt effektivt sätt. Ja, inte alla 28 vid samma tillfälle kanske 😉 Så många som passar för just dig. Tre övningar har vi kvar innan utmaningen är klar.

Dagens övning- Sumolyft

En övning för rumpa, lår, bål och axlar. Dubbelgreppa en vikt av något slag- handväska, träningsbag, matkasse, saftdunk vad som helst alltså. Ställ dig med fötterna lite mer än axelbrett isär. Gör ett knäböj med rak rygg, så långt ner som du kan med bibehållen rak rygg. Har du problem med knäna så nöjer du dig med att går ner så långt att lårbenet går parallellt med golvet. Res dig upp med raka armar, lyft sedan upp vikten till hakhöjd.

Så många du orkar, 3 set.

Facebook mina vänner, facebook..Ni glömmer väl inte kommentera på Kureras facebooksida under dagen?!

Som ni ser har den dryge fotografen fått ett nytt försök idag och det gick ju så där…

bild-101

bild-102

bild-103

 

Postad: 11 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Tre dagar kvar….

  1. Annika Johansson skrev den

    JAG HAR GJORT DET I KVÄLL

  2. Carolin skrev den

    Bra jobbat Annika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)