Carolins träning

Fet tisdag- perfekt dag för magträning

12 februari, 2013 | Kommentera (2)

Även om de flesta idag vill högtidlighålla något helt annat så är det i min värld magtränartisdag 😉 Ojojoj vad den ska få jobba idag! Ingen tid att ligga på latsidan här inte.

Fällkniven är övningen för dagen. Här jobbar både  de raka magmusklerna och höftböjaren. Ligg på rygg med raklånga ben och armarna sträckta över huvudet. Lyft armar och ben samtidigt, lyft skuldror och rumpa från golvet och låt armar och ben mötas på toppen. Gå långsamt tillbaka mot golvet och gör om och om och om igen. När du känner att “det här, det är den sista repetitionen” då låter du benen stanna en liten bit över golvet och njuuuuuter av en lite “vila” innan du ger dig. Lite som jägarvila efter knäböj men nu är det magen som skriker 🙂

Så många som möjligt, 3set.

Kommentera på Kureras facebooksida hur många fällknivar ni fixat med eller utan semlor i magen 😉bild-89bild-106

Postad: 12 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Fet tisdag- perfekt dag för magträning

  1. Annika Johansson skrev den

    JAG GJORT DET

  2. Carolin skrev den

    Heja Annika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)