Carolins träning

Sista dagen firar vi med fart, hopp och smidighet

13 februari, 2013 | Kommentera (0)

Sista dagen av utmaningen är här! Wow vad ni har jobbat! Detta är givetvis inte slutet på fysisk aktivitet för i år- detta var början! Utmaningen är tänkt som ett sätt att få ändan ur vagnen och för att få tips på övningar för hela kroppen som kan göras var som helst och när som helst. Att försöka hitta möjligheterna till fysisk aktivitet. Det är inte 60 min stenhård träning varje dag som gäller utan 60min av fysisk aktivitet i valfri intensitet och om det blir 20 min här och 15 min är det inte så svårt att få till

För att fortsätta hålla ångan uppe kommer Veckans Övning presenteras varje måndag, både här på bloggen och på Kureras Facebooksida. Bra va?

Nu firar vi sista dagen av utmaningen med en riktigt rolig övning- Bakåt Burpees

Lägg dig på rygg på golvet, ta fart genom att göra en ansatts till bakåt kulllerbytta, hiva dig upp på fötterna (helst utan händerna som hjälp) hoppa upp! Det krävs fart för att lyckas. På bilderna syns det inget hopp i slutet- det var svårt att fånga på bild 😉

Det är inte helt lätt och känns det helt omöjligt så gör din egen variant- sätt dig helt enkelt ner på golvet, res dig upp på fötter så fort du kan och sätt dig sedan ner igen så fort du kan. Det är en nog så tuff övning om man gör det med fart. Snacka om vardagsmotion 🙂

Glöm nu inte att kommentera på Kureras facebooksida under dagen. Vi vill veta allt om era bakåt burpeesar och andra fysiska aktiviteter som dagen bjuder på. Juryn kommer ha ett tufft jobb att utse 2013 Mesta Utmanare 🙂

ps Tack jättegravida Angelica för hjälp med bilderna

bild-100

bild-104

bild-105

 

 

Postad: 13 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)