Carolins träning

Ta hand om hjärtat idag…också

14 februari, 2013 | Kommentera (0)

Passade på att ta lite extra sovmorgon i dag, bara för att jag kan. Inga ivriga utmanare som väntar på dagens övning….känns lite konstigt. Jaja, allt har sin tid och snart är det måndag och då drar Veckans Övning igång 🙂

Alla hjärtans dag har väl ingen undgått att det är idag. Det firar jag med att ta hand om hjärtat- hjärtträning i form av löpning och bra fetter i form av Udos Choice. En helt vanlig dag alltså 😉  Hur firar ni?

Det andra hjärtat, som jag planerar ta hand om framåt kvällen, drog iväg till Stockholm klockan väldigt tidigt idag. Han lämnade dock nedanstående meddelande på hallgolvet. Han plockar pluspoäng 🙂

bild-107

Postad: 14 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, Kost, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)