Carolins träning

And the winner is……

17 februari, 2013 | Kommentera (0)

Efter långa förhandlingar har juryn äntligen bestämt sig….Vem är Mesta Utmanare av första upplagan av Carolins Utmaning?

ALLA som fått ändan ur vagnen, ALLA som varierat sin träning, ALLA som lagt till mer fysisk aktivitet under den här perioden är VINNARE!! Men vi har ju utlovat ytterligare en vinst eller två eller om vi ska vara noga så blir det sammanlagt åtta vinster till er som visat på Kureras Facebooksida att ni antagit utmaningen, så här kommer …

Trumvirvel…….

Mesta Utmanare är Cecilia Berntsson- hon har med iver deltagit efter bästa förmåga under hela perioden, hittat möjligheterna och delgivit oss alla både med och motgångar. STORT GRATTIS! Vad kan väl passa bättre än ett redskap för hemmaträning- en Power Hoop rockring + en boobleflaska.

bild-111

Eftersom Redaktör Malin är en sån hyvens tjej har vi även ett Utmaningen Bästa Pepp- pris

Trumvirvel……..Annika Johansson- hon har med stort engagemang sett till att få hela familjens ändor ur vagnen och har dessutom  delat med sig av bildbevis. Annika får två stycken Orka Surdegsbröd, två paket Orka Proteingröt och Martin Lidbergs nya bok. Bäst att du delar med dig till övriga familjen också, Annika 🙂

bild-113

Kvar har vi en massa urduktiga utmanare som kämpat på grymt duktigt och som jag förstår, inte satt sig i vagnen igen. Tröstpris till 6 stycken av dessa, här har lotten fått avgöra-

Trumvirvel……….

Eleonor Eklund

Cecilia Faktus

Andréa Dea Blomhed

Marja Weck Lönn

Marie Engman

Madelene Larsson

Ni får smörja era ömmande muskler med Perozinkräm och vårda er hud med ekologiska produkter från DR Hauska och Weleda.

bild-112

Stort GRATTIS till alla!

 

Maila era adresser till-

redaktionen@kurera.se så kommer era vinster på posten.

Postad: 17 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Carolins Utmaning, Dagens Övning, envishet, Hälsa, Kondition, Motivation, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)