Carolins träning

Premiär för Veckans Övning

18 februari, 2013 | Kommentera (0)

Som ni har väntat, eller hur?! FYRA hela dagar på att få en ny övning att bita i 🙂

Jag har förstått att ni gillar plankor så här kommer en till-

Handstående planka med diagonala benindrag-

Onödigt långt namn, jag vet.. 🙂

Ställ dig i armhävningsposition men med händerna rakt under axlarna. En rak linje mellan axlar, höft, knä och vrist- ingen putande rumpa eller svankande rygg! Försök sedan nå vänster armbåge med höger knä och vise versa.

Tycker ni jag ser sliten ut på bilderna? Det ÄR jag, bilderna är tagna efter 70min stenhård cirkelfys i vardagsrummet i lördagsmorse. Med egna kroppen och ett hantelset som redskap kommer man långt 😉

Det är ABSOLUT inte fotografens fel att jag ser lite ansträngd ut alltså, han var heeeelt odryg vid tillfället och ska ha massivt med kredd för denna fantastiska plåtning. Det är en stor förmån att ha en så begåvad fotograf i familjen 🙂 Som ni förstår var beröm ett villkor för att han skulle ställa upp…..bild-109bild-110

bild-108

 

Postad: 18 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: familj, styrka, Tips, Träning, Veckans Övning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)