Carolins träning

Nå målet- en fråga om SMAK

20 februari, 2013 | Kommentera (0)

Vi närmar oss slutet på februari…mitten av vecka 8. För många är det nu 8 veckor sedan man gav det där löftet som kändes så bra just då. Ja, ni vet- Börja träna, sluta röka, äta bättre, gå ner i i vikt etc etc..

I början på januari bloggade jag (och många andra) om vikten av att ha en SMART målsättning. Håller ni fast vid den? BRA! Börjar det bli motigt? Det är en fråga om SMAK-

Självbild- Hur ser du på dig själv? Beskriver du dig som en en vinnare? En person som klarar av utmaningar? Eller ser du dig själv som en som “inte klarade det den här gången heller”? Svaret påverkar din möjlighet att nå målet. Alla kan misslyckas nån gång då och då men att ge upp målet är något helt annat.

Målbild- det är ditt SMARTa mål. Målbilden ska vara nåt du går igång på. Meningsfullt, attraktivt, något du riktigt suktar efter. Gör du inte det bör du fundera igenom ditt SMARTa mål en gång till.

Attityd- är allt! Känner du att du måste eller att du vill? Är det en drivkraft eller ett tungt ok? Piska eller morot. Din attityd till jobbet som måste göras påverkar både resultatet och resan dit.

Känsla- känslor smittar av sig. Umgås med de som ger energi, positivitet och som göder ditt självförtroende. Att ha en träningskompis är jättebra om det är en kompis som bidrar inte en en kompis som du själv måste dra…Välj umgänge som ger dig det du behöver för att nå ditt mål.

Kom ihåg-

Vilket träningspass är det som du ångrar? Just det- det som inte blev av.

Fundera på detta-

Har du någon gång ångrat dig när du gjort ett sunt val?

Har du nån gång ångrat att du inte åt den där chokladkakan när du var sååå sugen?

Ångrar du dig någon gång när du nått ett mål du jobbat hårt för att nå?

Nä, skulle inte tro det va? 😉

Kör på!! Snart är det sommar 🙂

 

Postad: 20 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Motivation, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)