Carolins träning

Hög puls i dubbel bemärkelse

21 februari, 2013 | Kommentera (0)

Vaknade i morse, lite seg, lite trött, vinden ven utanför, -5, glashala vägar och löpning på schemat. Alltså jag skulle ljuga om jag påstod att jag hoppade upp och jublande gav mig själv high five i spegeln….

Det enda träningspass man ångrar är som bekant det som inte blev av- efter två stora muggar kaffe, vatten och en proteindrink, rustad med Icebug på fötterna, ACDC och Sean Banan i öronen och mantrat- NU KÖÖR VI!! Ja då är det bara ut som gäller.

Motvind hela tiden (är det möjligt?) snödrivor som gav höga knän i flera kilometer- hög puls på mer än ett sätt alltså och HELT UNDERBART! Fantastiskt bra start på dagen 🙂

Nu är det fullt ös med andras träning som gäller fram till åttasnåret i kväll.Nja det blir en liten lucka för egen styrketräning också, har ju en överkropp att ta hand om 😉

God torsdag allihopa!

Postad: 21 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kondition, Motivation, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)