Carolins träning

Faller en faller alla…

22 februari, 2013 | Kommentera (0)

En helt galen fredag var vad jag väntade mig, PT pass, massager, halvtidsmöten med Kom i Formare. Bokad mellan 08:45-18.30 utan en endaste liten lucka, lättuggad lunchlåda alltså. Måste ta ett snack med bokningsansvarig…eller eh..det är ju jag det 😉

Det blir aldrig som man tänkt sig- fyra avbokningar senare och min fredag verkar bli en synnerligen lugn sådan. 22 Vabruari var datumet för dagen helt klart.

Laddade i alla fall upp med ett underbart och urjobbigt cirkelpass i morse, inte i vardagsrummet utan på gymet.

Burpees

Utfall med rotation

Sidoutfall

Thrusters

Utfallshopp

TRX rodd

Knäböjshopp

Armhäv m benlyft

Handstående planka med benlyft (Veckans Övning)

Båt med rotation

Sidoplanka

Fällkniv

TRX crunch

10-30 reps per övning, 5 varv och där hade jag 60min och endorfinkicken fixad 🙂

Fredagsfys- check! Fredagsmys? Det hoppas jag verkligen 🙂

;

Postad: 22 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Högintensiv, Klienter, Kost, Motivation, Personlig Träning, Planering, styrka, Träning | Etiketter: , , , , , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)