Carolins träning

Jippi!! Jag ska på fet turné

23 februari, 2013 | Kommentera (4)

Förmodligen skötte jag mig hyffsat i höstas för nu är det spikat- jag får åka på fet turné igen 🙂

Egentligen har jag fullt upp bara med PT klienter, kurser och föreläsningar för företag och föreningar i närområdet men att få ge sig ut och föreläsa på andra orter bara måste jag ge rum åt. Att få ägna 90min åt ett näringsämne är verkligen superintressant och jag lär mig själv nåt nytt varje gång.

Nu är det Göteborg, Ystad, Malmö, Borås och Stockholm som gäller. Föreläsningarna är öppna för alla, anmälan görs på info@somanordic.se

Vore ju störtkul om ni kunde komma 🙂

bild-115

Redan nu på onsdag får jag lufta vingarna när jag drar ner till Ystad för att prata effektiv hemmaträning på Hälsomässan som underbara Carolina Björk anordnar för jag vet inte vilket år i rad. Carolina är ett riktigt energiknippe. Det är lätt att känna sig en smula gammal, trött och idéfattig i det sällskapet  men en gång om året fixar jag 😉

Gammal och trött var vad jag kände mig under löprundan idag…Trodde i min enfald att de hade plogat undan snödrivorna men ack vad jag bedrog mig. Höga knän i snön med ben som var påtagligt märkta av gårdagens cirkelträning. Väl hemma är känslan i kroppen dock helt fantastisk. Kommer ägna större delen av dagen åt att läsa ikapp mig. Först en tur till blomsterhandeln för att fylla på förrådet av lokalproducerad honung och till hälsobutiken för att fylla på vitaminförrådet.

Ha en helt fantastisk lördag!

 

Postad: 23 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: föreläsningar, Fritid, Kondition, Kost, Läsning | Etiketter: , , , , , , , , , | Kommentera (4)

Det finns 4 kommentarer:

Jippi!! Jag ska på fet turné

 1. Katrine skrev den

  Jaha, men Gävle då? Varför får inte vi äran att få ett besök av dig då? Nu blev vi besviken. Hade ju velat ha dig vid vårt köksbord ju!

 2. Carolins träning skrev den

  Ja, det var dåligt…Håller tummarna för att det blir en höstturné norröver. För vid ert köksbord skulle jag gärna sitta 🙂

 3. Johanna skrev den

  Hej Caroline, jag var på din föreläsning i höstas i Malmö. Fantastisk bra och inspirerande. Nu har jag anmält mig och 2 väninnor till din föreläsning den 4 april i Ystad. Ser verkligen fram emot det.

  • Carolins träning skrev den

   Va roligt! Då ses vi igen 🙂 Kul att du läser bloggen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)