Carolins träning

Grym, grymmare, TEAM 99!!

24 februari, 2013 | Kommentera (0)

I dag har det varit full rulle hela dagen, ingen  vilodag här inte 🙂

En av dagens höjdpunkter var passet med TEAM 99, hockeygrabbarna alltså. Det var pass nr 13 i ordningen. Så häftigt att se utvecklingen! Så stabila de har blivit! De klämmer numera av armhävningar med benlyft, djupa burpeesar, knäböjshopp med jägarvila, fällknivar och andra tuffa övningar i ett rasande tempo. Disciplinen skiftar beroende på hur lyckad föregående match varit. Igår vann de med 5 mål vilket  gjorde att jag fick skrika lite extra idag. Men grymma det är dom alla dagar i veckan 🙂

Ser att Hugo är riktigt ledsen över att passet är slut. Stackarn 😉

bild-119

 

Postad: 24 februari, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Kondition, Motivation, Träning | Etiketter: | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)