Carolins träning

Drygt sexton smörpaket…

3 mars, 2013 | Kommentera (0)

Som vanligt har det varit en fullrullesöndag!  PT pass, massager, cirkelfys med Team 99 och ett kärt återseende av en tjej som lyckats nåt helt fantastiskt.

Hon har gått ner 8,2 kg kroppsfett alltså drygt sexton smörpaket. Lägg det i kundkorgen nästa gång du handlar 😉

Hur hon lyckats med det? Genom att bestämma sig! Numera äter hon fem mål om dagen, slarvar inte med frukosten, äter mat istället för att dricka läsk. Hon tränar tre gånger i veckan både styrka och kondition plus att hon går långa promenader med hunden varje dag. Hon har dessutom lyckats sluta röka! Vägen har inte varit spikrak men när hon väl bestämde sig så gick det. Så grymt bra jobbat att jag får gåshud 🙂

Världens bästa jobb, det har jag det 😉

Postad: 3 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Hälsa, Kost, Motivation, Träning | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)