Carolins träning

Min kompis Kroken

6 mars, 2013 | Kommentera (5)

Som massör knådar jag många stela, ömma nackar och ryggar. Det är dock svårt att göra det på sig själv. Jag brukar gå till en bra massör med hyfsat jämna mellanrum men ibland behövs det hjälp NU- då har jag min kompis kroken. En mycket enkel uppfinning, finns i trä, plast och metall. Ett enkelt sätt att ge sig själv en behandling i väntan på en ny massage tid. Finns att köpa i hälsobutiker.

 

bild-126

Lite öm i nacken hindrar inte att man kan ha spring i benen eller hur?! Dagens EHT tips-

Burpees

Utfall m rotation

Sidoutfall

Knäböjshopp

Utfallshopp

5 övningar, 5 varv, antal repetitioner efter förmåga.

En kort vila mellan varje varv och benen är garanterat möra 🙂

 

Postad: 6 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, Hälsa, massage, Träning | Etiketter: | Kommentera (5)

Det finns 5 kommentarer:

Min kompis Kroken

 1. Uppsala-Anna skrev den

  Hej!
  Tack för en bra blogg =)

  Vill bara säga en grej angående kroken. Det finns en svensk variant, i trä och stål, som har ännu bättre “träffsäkerhet” och känsla! och den är billigare! Köpte den i höstas och använder den varje dag…=)
  Köpte den på denhär sidan. http://www.happytrigger.info/
  Ha det nice!
  Anna

 2. Terrilyn Ferrall skrev den

  Tjena trevligt inlägg. Jag har en fråga, vilken är den bästa dieten?. Tack på förhand!

  • Carolins träning skrev den

   Tack! Vilken diet som är den bästa beror ju helt på vad du är ute efter. Vill du gå upp i vikt? Vill du bygga muskler? Vill du gå ner? Vill du må så bra som möjligt ska du satsa på kvalitet, inte bara hur många procent kolhydrater, protein och fett du får i dig. Det finns så mycket fler näringsämnen som kroppen behöver. Jag är nästan lite allergisk mot alla bokstavskombinationer och behovet av att följa “dieter” och “metoder” men kan konstatera att LCHQ står för kvalitet, sunt tänk och är vetenskapligt underbyggt.Läs boken 🙂

 3. Carolins träning skrev den

  Tänkte på dej och din arma nacke. Kroken är kanon att ta till så fort man känner att det är på gång men om den hjälper mot en rejäl nackspärr är osäkert…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)