Carolins träning

Duo-träning med Herr & Fru Remse

9 mars, 2013 | Kommentera (0)

Körde ett duo-pass med Underbara Ulrica och hennes make Daniel eller Mr All in som han kan kallas. Allt eller inget är vad som gäller för honom. Just  nu allt 🙂 Daniels styrka fick hårt motstånd av Ulricas uthållighet.

De fick testa olika parövninga med BlackBelt Slingsystem- bröstpress, knäböj, stående drag, bicepscurl, tricepspress, kryssdrag för bakre axlar. Det krävs lite samarbetsförmåga för att få till tekniken och det är väldigt lätt att det blir dragkamp och tävling på mer eller mindre blodigt allvar 😉

Förutom  BlackBeltövningarna innehöll passet givetvis en väldans massa burpees, armhävningar och en liten duell på slutet- 15 TRX rodd, 15 knäböj, 10 armhävningar. Så många varv som möjligt på 10 minuter. Vem som vann? Sorry- tystnadsplikt på det 😉 bild-130

bild-129

Info om Blackbelt Sling System-

Grundredskapet består av tre slingor med karbinhakar, fyra handtag varav två är mjuka och två är hårda. Slingorna och handtagen fästs ihop med karbinhakarna. Detta ger närmast oändliga möjligheter att kombi- nera ihop redskapet för att passa all typ av träning.

Redskapet är möjligt att fästa utomhus i till exempel en trädgren, eller inomhus i en stång eller liknande.

Blackbelt Sling System väger endast 620 g och gör det lätt att ta med sig i ryggsäcken under en löprunda eller till träningslokalen för kompletterande träning.

Blackbelt Sling System är framtaget för professionell användning men det fungerar lika bra för dig som tränande att använda för traditionell slingträning eller för egen eller parträning .

Mer info finns på pt-school.com

Postad: 9 mars, 2013 Av: Carolins träning Kategori: Cirkelfys, envishet, Hälsa, Klienter, Kondition, Personlig Träning, Träning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Carolin Helt.
Ålder: 42.
Bor: Jönköping.
Familj: Gift.
Sysselsättning: Internationell licencierad personlig tränare, hälso- och kostrådgivare, massör, föreläsare, driver gym- och kursverksamhet samt skribent på tidningen Kurera och skribent på PTKvinna.
Om mig: Älskar allt som har med träning och friskvård att göra.
Fokus just nu: Mitt ständiga fokus är att få andra och mig själv att nå sin fulla potential och bli piggare, gladare, friskare, starkare och med lite tur, även smartare.
Om bloggen: Min blogg kommer, tro det eller ej, att handla om träning. Min träning, andras träning, nya rön, gamla myter, kostens betydelse för träningsresultatet, hur man behåller motivationen för att nå sina mål och om min vardag med träning som yrke.
Att få medverka till att fler upptäcker allt fantastiskt som träningen ger är min stora motivation. Jag har därmed världens bästa jobb.
Kontakt: carolin.helt(at)e3.nu

Följ Carolins träning på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Carolin Helt

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)